Mirësevini 

Jona Construction ka filluar veprimtarin e saj ne Kosovë si pjesë e Art Constructon MNE me një eksperiencë shumë vjeçar në industrinë e ndërtimit.

Me ekipet tona profesionale, ne ju ofrojmë shërbime cilësore në Kosovë dhe Rajon.

 

Rreth Nesh

Jona Construction është partneri juaj i besueshëm në ndërtim me qendër në Prishtinë, Kosovë. Me një përvojë shumëvjeçare, një ekip punonjësish profesionistë dhe me pasion për ndërtimin, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh ndërtimi.

Qëllimi ynë është të realizojmë projekte që frymëzojnë klientët tanë përmes komunikimit transparent dhe angazhimit të palodhur. Ne mbështetemi në zgjidhjet inovative dhe praktikat e qëndrueshme të ndërtimit për të përmbushur jo vetëm nevojat e klientëve tanë, por edhe për të dhënë një kontribut pozitiv për mjedisin dhe shoqërinë.


Shërbimet

     Punimet e vrazhdëta ndërtimore

Ndërtimi me fokus në qëndrueshmërinë dhe teknologjinë moderne, ne përdorim materialet më cilësore që garantojnë jetëgjatësinë dhe integritetin e punës sonë.

 

                 Çelsat në dorë

Varet nga ju te na ofroni idenë ne ju realizojmë projektin tuaj te ëndërrave!

 

 

 

      Renovimi i objekteve ekzistuese

Renovim me koncepte inovative për të rritur vlerën dhe efiçencën. 

Nëse objekti juaj është i amortizuar dhe ka nevojë për freskim, ne jemi këtu për t'i dhënë asaj një fytyrë të re.

 


Pyetjet e bëra

Pyetjet e bëra shpesh?

Jona Construction mbulon një gamë të gjerë ndërtimesh, duke përfshirë ndërtimin e ndërtesave, me Inxhinier te kualifikuar dhe Profesionist.

Si garanton Jona Construction cilësinë e projekteve të saj?

Ne garantojmë cilësinë e projekteve tona nëpërmjet përdorimit të materialeve me cilësi të lartë, teknologjisë së fundit dhe një ekipi profesionistësh me përvojë që zbatojnë çdo projekt me kujdesin dhe vëmendjen maksimale.

A mund të marr këshilla individuale për projektin tim të ndërtimit?

Po, ne ofrojmë konsultime individuale për të siguruar që nevojat dhe dëshirat tuaja specifike janë përfshirë në planifikimin dhe ekzekutimin e projektit tuaj që nga fillimi.


“Bashkëpunimi me Jona Construction ishte transparent dhe profesional nga fillimi në fund. Përpjekjet tuaja të palodhshme e bënë projektin tonë një sukses të plotë.”
Emir H.


Na kontaktoni

Jona Construction

Rr: "Nekibe Kelmendi", Pallati Avokatve Kat:4

10000 Prishtine

+383 49 447 005

info@jonaconstruction-rks.com

jona.construction@outlook.com

construction.jona1@gmail.com

 

Standort

Jona Construction
Prishtina, Pejë, Kosovo