Oferta pune


Menaxher i projektit të ndërtimit

Po kërkoni një pozicion emocionues dhe të përgjegjshëm si menaxher projekti ndërtimi? Në Jona Construction ju keni mundësinë të punoni në një ekip dinamik dhe të kontribuoni me njohuritë tuaja të specializuara. Klikoni më poshtë për të aplikuar!

Arkitekt

Kompania jonë kërkon një arkitekt/e me përvojë i cili është i apasionuar pas punës në projekte ndërtimi inovative. Nëse jeni gati t'i bashkoheni vizionit tonë, klikoni më poshtë për të aplikuar!

Bëhuni pjesë e ekipit tonë.

Merrni mundësinë për të punuar në një kompani lidere ndërtimi. Klikoni më poshtë për të aplikuar dhe për të ndërtuar karrierën tuaj.

 

Konkursi për vende të lira pune:

 

  • Hekër punues
  • Tesar
  • Muratorë
  • Moler/Fasader
  • Puntor fizik
  • Pllaka punues
  • Oborr punëues
  • dhe profile të tjera të përshtatshme për punë ndërtimore

Kontrata është për të paktën një vit, në varësi të punës, Pagesa dhe kushtet sipas marrveshjes dhe kualifikimve.